Λόρεν Γουόσερ: Μετά τον Τζόνι Ντεπ αναλαμβάνει το διαζύγιο της Τζολί

Λόρεν Γουόσερ: Μετά τον Τζόνι Ντεπ αναλαμβάνει το διαζύγιο της Τζολί

Το όνομά της βρισκόταν τέσσερις φορές στο top 100 των πιο ισχυρών δικηγόρων από το Hollywood Reporter και στις 50 καλύτερες νομικούς της Καλιφόρνιας

Λόρεν Γουόσερ: Μετά τον Τζόνι Ντεπ αναλαμβάνει το διαζύγιο της Τζολί
Τα διαζύγια τα παίζει στα... δάκτυλα. Εξάλλου και η ίδια είναι διαζευγμένη...Μεγαλώνει μόνη της δύο παιδιά και ως δικηγόρος διαζυγίων είναι το πρώτο όνομα στο Χόλιγουντ. 

Η 48χρονη Λόρεν Γουόσερ είναι η δικηγόρος της Τζολί. Στη φαρέτρα της έχει διάσημα διαζύγια, όπως του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, της Χάιντι Κλουμ, του Άστον Κούτσερ, του Στίβι Γουόντερ, της Κιμ Καρντάσιαν και της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Κλείσιμο
Δείτε βίντεο του Bloomberg για τη δικηγόρο:




Το όνομά της βρισκόταν τέσσερις φορές στο top 100 των πιο ισχυρών δικηγόρων από το Hollywood Reporter και στις 50 καλύτερες νομικούς της Καλιφόρνιας. Επιλέγει τους πελάτες της με βάση το πόσο γεμάτο είναι το πορτοφόλι τους. 

Σπανίως αναλαμβάνει πελάτες με περιουσία κάτω των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων. Όσο για τις υπηρεσίες της χρεώνει το προκλητικά υψηλό ποσό των 850 δολαρίων την ώρα. Με την οικογένειά της μένει στο Μαλιμπού σε μία έπαυλη. 




Σχετικά με την δουλειά της, συμβουλεύει πάντα τους πελάτες της να προχωρήσουν σε διαζύγιο μέσω εξωδικαστικής συμφωνίας προκειμένου, όπως η ίδια λέει, να αποφύγουν την επώδυνη διαδικασία στις δικαστικές αίθουσες αλλά και για να γλιτώσουν από την έκθεσή τους στα ΜΜΕ. 

Η ίδια λέει χαρακτηριστικά πως το γεγονός ότι έχει δύο παιδιά, με διαφορετικούς άνδρες, δείχνει πώς δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να δώσει συμβουλές περί σχέσεων.

Το 2013 έγραψε ένα βιβλίο για το πώς μπορεί να πάρει κάποιος διαζύγιο χωρίς να καταστρέψει την οικογένειά του και δίχως να χρεοκοπήσει. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης