Angelina Jolie: Απέλυσε τη νταντά γιατί είχε έρθει κοντά με τον Brad Pitt

Angelina Jolie: Απέλυσε τη νταντά γιατί είχε έρθει κοντά με τον Brad Pitt

«Είδε τον σύζυγό της, να βγαίνει από το μπάνιο, τυλιγμένο με μια πετσέτα και να πηγαίνει στην κουζίνα για να φτιάξει χυμό, ενώ η νταντά ήταν ήδη εκεί»

Angelina Jolie: Απέλυσε τη νταντά γιατί είχε έρθει κοντά με τον Brad Pitt
H Angelina Jolie, σύμφωνα με το Radar online, απέλυσε τη νταντά ενός από τα παιδιά της, γιατί δεν της άρεσε που άρχισε να κάνει στενή παρέα με τον σύζυγό της, Brad Pitt. H σταρ για να αποφύγει την πρόσφατη περίπτωση του Ben Affleck και της Jennifer Garner, αποφάσισε να δράσει αμέσως και να κόψει το κακό από τη ρίζα του. Να υπογραμμίσουμε, ότι το δημοσιεύμα αναφέρει ότι η νταντά είναι μια πολύ εμφανίσιμη γυναίκα.

Την αποκάλυψη φέρεται ότι έκανε φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού τονίζοντας για τον Brad Pitt: « Είναι πάντα φιλικός με το προσωπικό, αλλά η συμπεριφορά της νταντάς έγινε πολύ πιο… φιλική απ΄ όσο θα έπρεπε».

Κλείσιμο


Η Angelina, σύμφωνα με την ίδια πηγή «είναι σίγουρη ότι δεν υπάρχει κάτι μεταξύ τους, αλλά είχε παρατηρήσει ότι εκείνη ήταν πάντα στην πισίνα όταν ήταν ο Brad. Η παράνοια της έγινε πιο έντονη, όταν είδε τον σύζυγό της, να βγαίνει από το μπάνιο, τυλιγμένο με μια πετσέτα και να πηγαίνει στην κουζίνα για να φτιάξει χυμό, ενώ η νταντά ήταν ήδη εκεί».

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό, τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η σχέση τους περνάει κρίση. Όπως αλήθεια είναι ότι οι νταντάδες του Hollywood έχουν γίνει αρκετές φορές «πέτρα του σκανδάλου». Το ίδιο συνέβη στην περίπτωση του Ben Affleck αλλά και του Jude Law πριν από λίγα χρόνια.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης