Η Λέα Σεϊντού καταρρίπτει το μύθο: Άβολες οι ερωτικές σκηνές μου με τον Ντάνιελ Κρεγκ

Η Λέα Σεϊντού καταρρίπτει το μύθο: Άβολες οι ερωτικές σκηνές μου με τον Ντάνιελ Κρεγκ

Δεν δηλώνει ακριβώς και... ενθουσιασμένη η 30χρονη Γαλλίδα ηθοποιός από την εμπειρία της στα γυρίσματα του νέου «Μποντ» και τις «καυτές» στιγμές που μοιράστηκε με τον πράκτορα 007

Η Λέα Σεϊντού καταρρίπτει το μύθο: Άβολες οι ερωτικές σκηνές μου με τον Ντάνιελ Κρεγκ
Τη φήμη του... μεγάλου εραστή που «κουβαλά», παραδοσιακά, ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ -και, εν προκειμένω, ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει, ήτοι ο Ντάνιελ Κρεγκ- επιχειρεί να... αποδομήσει, άθελά της, η Γαλλίδα ηθοποιός Λέα Σεϊντού.

Το κορίτσι με τα περίεργα μπλε μαλλιά, που γνωρίσαμε ως κινηματογραφική παρτενέρ της «δικής μας» Αντέλ Εξαρχόπουλος στην τολμηρή ερωτική-δραματική ταινία «Η ζωή της Αντέλ», μεταμορφώνεται σε μια σαγηνευτική καλλονή για τις ανάγκες του νέου φιλμ της κινηματογραφικής σειράς ταινιών Τζέιμς Μποντ, με τίτλο «Spectre».

Κλείσιμο


Και ενώ ο τόπος... βουίζει για το «καυτό» φιλί της Μόνικα Μπελούτσι με τον Ντάνιελ Κρεγκ, που... ανάβει φωτιές στη μεγάλη οθόνη, η Σεϊντού δείχνει να μην συμμερίζεται τον γενικευμένο «θόρυβο» για τις ερωτικές επιδόσεις του Βρετανού συμπρωταγωνιστή της.

Μιλώντας στην «Sun», η 30χρονη Γαλλίδα ηθοποιός παραδέχεται ότι οι ερωτικές σκηνές της με τον Ντάνιελ Κρεγκ ήταν... άβολες. Η ίδια υποδύεται στην ταινία μια γοητευτική ψυχολόγο, η οποία -φυσικά- «πέφτει στα δίχτυα» της γοητείας του Βρετανού πράκτορα.



Σε ερώτηση για το πώς ήταν οι «καυτές» ερωτικές σκηνές που γύρισε με τον Ντάνιελ Κρεγκ, η Σεϊντού απάντησε: «Ήταν... εντάξει. Εννοώ, είχε πλάκα μετά. Ξέρετε, είναι πάντα άβολο. Είναι εξωπραγματικό».

Θυμήθηκε, μάλιστα, και το κοινό της παρελθόν με τον Κρεγκ: «Και οι δύο κάναμε κάποια δοκιμαστικά πριν από μερικά χρόνια για το "Κορίτσι με το τατουάζ". Νομίζω ότι τον φίλησα, αλλά δεν θυμάμαι. Ήταν τόσο άβολα και ήμουν... τρομοκρατημένη».

Κλείνοντας, η Γαλλίδα ηθοποιός δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να δει μια γυναίκα να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον επόμενο «Μποντ» -ήτοι, ο πράκτορας-σύμβολο του ανδρισμού να είναι... γυναίκα!

Όσο για τις άλλες... ιδέες της για τον ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ; «Θα μπορούσε να είναι μαύρος ή ομοφυλόφιλος» συμπλήρωσε...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης