Jessica Alba: Με μπικίνι στο Μεξικό και με μια θέση σε λίστα του “Forbes”

Jessica Alba: Με μπικίνι στο Μεξικό και με μια θέση σε λίστα του “Forbes”

Η πανέξυπνη Jessica Alba δημιούργησε τη “The Honest Company”, ένα healthy lifestyle brad, το 2012

Jessica Alba: Με μπικίνι στο Μεξικό και με μια θέση σε λίστα του “Forbes”
Στον αγαπημένο της καλοκαιρινό αλλά και χειμερινό προορισμό που είναι το Cancum στο Μεξικό κάνει διακοπές για άλλη μια φορά η κούκλα ηθοποιός Jessica Alba, η οποία συνοδεύεται από το σύζυγό της Cash Warren και τις δυο κόρες τους, την 7χρονη Honor και την 4χρονη Haven.

Κλείσιμο


Οι παπαράτσι εντόπισαν την 34χρονη ηθοποιό στην παραλία φορώντας ένα σέξι λευκό μπικίνι που τόνιζε όχι μόνο το μαύρισμά της αλλά και τις γνωστές τέλειες αναλογίες της. Η Alba εκτός από ευτυχισμένη μητέρα είναι και επιτυχημένη επιχειρηματίας, καθώς το γνωστό αμερικανικό περιοδικό “Forbes” την κατέταξε φέτος στη λίστα με τις πιο πλούσιες γυναίκες του κόσμου λόγω της διαδικτυακής εταιρείας της, της “The Honest Company”, η οποία σήμερα στοιχίζει 1,7 δις. δολάρια.



Η πανέξυπνη Alba δημιούργησε τη “The Honest Company”, ένα healthy lifestyle brad, το 2012. Στην αρχή φυσικά κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρει, καθώς η εταιρεία αυτή πρότεινε προϊόντα καθημερινής χρήσης για μωρά χωρίς χημικά και απολύτως συμβατά με το περιβάλλον. Η ηθοποιός, όπως η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της, χτυπούσε για καιρό πόρτες, τις οποίες έβρισκε κλειστές καθώς κανείς δεν ήθελε αρχικά να γίνει χορηγός ή να διαφημιστεί στην εταιρεία της. Η επιμονή της και οι αμέτρητες ώρες εργασίας της άλλαξαν τα πράγματα με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα χρόνια η εταιρεία της να γίνει στην κυριολεξία ένας κολοσσός που καθημερινά αναπτύσσεται. Η ίδια μάλιστα κατάφερε να ρίξει την Beyonce από τη θέση σε μια πιο κάτω θέση.
 
Για την ιστορία το καλοκαίρι του 2013 η εταιρεία στοίχιζε 20 εκατομμύρια δολάρια.



























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης