Rihanna: Φορώντας παλτό 2000 ευρώ χωρίς εσώρουχο

Rihanna: Φορώντας παλτό 2000 ευρώ χωρίς εσώρουχο

Μέσα από το παλτό, το οποίο κούμπωνε μόνο με ένα κουμπί, η Rihanna δεν φορούσε σουτιέν, με αποτέλεσμα όσοι την είδαν να εύχονταν να φύγει το κουμπί για να φανεί το στήθος της

Rihanna: Φορώντας παλτό 2000 ευρώ χωρίς εσώρουχο
Οταν φοράς ένα παλτό που στοιχίζει πάνω από 2000 ευρώ το φοράς χωρίς τίποτα από μέσα. Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε η γνωστή τραγουδίστρια Rihanna, η οποία εθεάθη αυτές τις μέρες να πηγαίνει ημίγυμνη στο αγαπημένο της εστιατόριο στο Λος Αντζελες, το "Giorgio Baldi".

Η 27χρονη Ri-Ri φόρεσε ένα καυτό τζιν σορτσάκι, μαύρα ψηλοτάκουνα και από πάνω ένα εκπληκτικό παλτό του οίκου Dries van Noten, αξίας 2200 ευρώ. Μέσα από το παλτό, το οποίο κούμπωνε μόνο με ένα κουμπί, η Rihanna δεν φορούσε ούτε σουτιέν, με αποτέλεσμα όσοι την είδαν να εύχονταν να φύγει το κουμπί για να φανεί το στήθος της.

Κάτι που όμως δεν συνέβη και τα όνειρα έμεινα απλά όνειρα. Αυτό δηλαδή που κατάφεραν να δουν όλοι ήταν το αιγυπτιακό τατού της που έχει κάνει στο στήθος της. Αξίζει να αναφέρουμε και την υπέροχη και πανάκριβη τσάντα του οίκου Louis Vuitton που κρατούσε η όμορφη κυρία από τα Barbados.


Κλείσιμο



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης