George Clooney-Cindy Crawford: Έγιναν «λιώμα» με τεκίλα και κοιμήθηκαν μαζί

George Clooney-Cindy Crawford: Έγιναν «λιώμα» με τεκίλα και κοιμήθηκαν μαζί

Ο σύζυγος του πρώην μοντέλου έκανε την αποκάλυψη 

George Clooney-Cindy Crawford: Έγιναν «λιώμα» με τεκίλα και κοιμήθηκαν μαζί
Ξύπνησαν κατά λάθος στο ίδιο κρεβάτι. Ο λόγος για τον George Clooney και την Cindy Crawford που άνοιξαν τα μάτια τους ένας δίπλα στον άλλο. Μάλιστα την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο σύζυγος του πρώην μοντέλου. 



Κλείσιμο
Και ενώ οι περισσότερες γυναίκες θα ένιωθαν την απόλυτη ευτυχία αν ξυπνούσαν δίπλα στον χολιγουντιανό ηθοποιό η Cindy σοκαρίστηκε όταν είδε τον George Clooney αντί για τον σύζυγό της να είναι ξαπλωμένος δίπλα της. 

Ο Rande Gerber, που ήταν ένας από τους κουμπάρους του ηθοποιού στον γάμο του με την βρετανίδα δικηγόρο Amal Alamuddin στην Βενετία πέρυσι, υποστήριξε ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έγινε «λιώμα» από τις τεκίλες που ήπιε στο σπίτι του στο Χόλιγουντ. 

Ο 52χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως η Crawford νόμιζε πως είδε τον ίδιο να ξαπλώνει στο κρεβάτι φορώντας μάλιστα και  τις μπότες του. 

Μόλις αντιλήφθηκαν οι δυο τους τι συνέβη στην αρχή τους έπιασε υστερία και ο George Clooney φώναζε: «Ω θεέ μου κοιμήθηκα στο ίδιο κρεβάτι μαζί σου;». Λίγο αργότερα όμως ο ηθοποιός δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του για το... ατύχημα που το προκάλεσε η τεκίλα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης