«Γεια σας παιδιά, γίνομαι γυναίκα»: Έτσι ανακοίνωσε την αλλαγή φύλου στις Kardashians o πατέρας τους

«Γεια σας παιδιά, γίνομαι γυναίκα»: Έτσι ανακοίνωσε την αλλαγή φύλου στις Kardashians o πατέρας τους

Η κουβέντα τους θα προβληθεί στο ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians»

«Γεια σας παιδιά, γίνομαι γυναίκα»: Έτσι ανακοίνωσε την αλλαγή φύλου στις Kardashians o πατέρας τους
Στο πολυτελέστατο σαλόνι της Kourtney Kardashian συγκέντρωσε ο Bruce Jenner τις κόρες του, Kendall, Kylie, Khloe, Kim και Kourtney, ώστε να τους ανακοινώσει ότι σκοπεύει να κάνει αλλαγή φύλου.

Οι κάμερες του E! ήταν εκεί και κατέγραψαν την σκηνή η οποία θα προβληθεί στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians».

Σύμφωνα με την Us Weekly, ο 65χρονος ανησυχούσε για το πώς θα μιλήσει στις κόρες του για το... καυτό θέμα το οποίο όλοι συζητούσαν τις περασμένες εβδομάδες.

Κλείσιμο
Ξεκίνησε την κουβέντα λέγοντας: «Γεια σας παιδιά, γίνομαι γυναίκα, είμαι σίγουρος πως πιθανότατα κάτι έχετε καταλάβει».

Η συμπεριφορά του Bruce είχε ανησυχήσει τόσο τις θετές του κόρες Kim, Khloe και Kourtney όσο και τις βιολογικές Kendall και Κylie όταν ο ριάλιτι σταρ εθεάθη στον αυτοκίνητό του τον Ιανουάριο του 2014 με βαμμένα τα νύχια του.

«Ήταν αρκετά προβληματισμένες για το ποια μπορεί να είναι η αλήθεια», λέει η ίδια πηγή.

Ο πρώην Ολυμπιονίκης επέτρεψε στην παραγωγή του ριάλιτι να καταγράψει το οικογενειακό meeting το οποίο θα προβληθεί τον Μάρτιο.

Ήταν συναισθηματικά φορτισμένος ωστόσο η ίδια πηγή εξηγεί πως τα κορίτσια δεν σοκαρίστηκαν κατά την διάρκεια της κουβέντας τους αλλά έμειναν έκπληκτα με το γεγονός ότι αποφάσισε να κάνει αλλαγή φύλου στα 65 του χρόνια.




Οπως αναφέρεται, ο Bruce, που εμπλέκεται σε θανατηφόρο ατύχημα που έγινε σε αυτοκινητόδρομο του Μαλιμπού τον περασμένο Φεβρουάριο αφήνοντας νεκρή μία γυναίκα και πολλούς τραυματισμένους, πήρε την υποστήριξη που χρειάζεται από τα κορίτσια του.

Πώς αντέδρασαν τα κορίτσια;

Η 19χρονη Kendall είπε στον πατέρα της «να είσαι απλά ο εαυτός σου» και η 17χρονη Kylie συμφώνησε μαζί της.

Η 30χρονη Khloe είχε μία μικρή υποψία για τη θηλυκή πλευρά του Bruce και όπως είπε «τώρα όλα βγάζουν νόημα» για εκείνη.

Η Kim είχε μία εύλογη απορία: «Κι αν πρέπει να παραστεί σε κάποια εκδήλωση της Kendall θα εμφανιστεί με φόρεμα; Δεν θα της κλέψει την παράσταση;».

Από την πλευρά της η Kourtney φαίνεται να είναι ιδιαίτερα απασχολημένη με τα δυο της παιδιά που δεν την απασχολεί τι θα κάνει ο Bruce.

Η ίδια πηγή λέει πως οι αδερφές Kardashian δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από το να απολαύσει ο πατέρας τους τη ζωή που θέλει να ζήσει. Αυτή πάντως που βαθιά μέσα της νιώθει σίγουρα προδομένη είναι η πρώην σύζυγός του Kris Jenner, αν και κατά δήλωσή της είναι στο πλευρό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης