Kate Hudson: Δείτε φωτογραφίες από το Halloween πάρτι της

Kate Hudson: Δείτε φωτογραφίες από το Halloween πάρτι της

Η “Mother of Anarchy”, ντυμένη στα μαύρα και έχοντας σε κοινή θέα τους κοιλιακούς, έκλεψε με αυτή τη σούπερ σέξι εμφάνισή της την παράσταση και μάλλον επισκίασε τους καλεσμένους της. Η βραδιά φυσικά είχε πολλή μουσική, πολύ κέφι και χορό μέχρι το πρωί

Kate Hudson: Δείτε φωτογραφίες από το Halloween πάρτι της
Εμπνευσμένη από τη γνωστή αμερικανική τηλεοπτική σειρά “The Sons of Anarchy” ντύθηκε η 35χρονη ηθοποιός Kate Hudson, η οποία υποδέχτηκε τους αγαπημένους της φίλους στο πιο τρελό και διασκεδαστικό Halloween πάρτι των ημερών, το οποίο είχε θέμα τη δημοφιλή σειρά και έλαβε χώρα στο σπίτι της στο Brentwood του Λος Αντζελες.



Κλείσιμο



Η “Mother of Anarchy”, ντυμένη στα μαύρα και έχοντας σε κοινή θέα τους κοιλιακούς, έκλεψε με αυτή τη σούπερ σέξι εμφάνισή της την παράσταση και μάλλον επισκίασε τους καλεσμένους της. Η βραδιά φυσικά είχε πολλή μουσική, πολύ κέφι και χορό μέχρι το πρωί.




 

Βέβαια δεν ήρθαν όλοι μεταμφιεσμένοι σύμφωνα με το θέμα του πάρτι αλλά αυτό γίνεται πάντα. Από τους πρώτους λοιπόν η 30χρονη τραγουδίστρια Katy Perry ντύθηκε ένα τεράστιο Cheeto. Η Lily Allen μεταμφιέστηκε σε Dr. Luke ενώ η Maria Menounos έβαλε μελαχρινή μακριά περούκα και πήγε ως Kelly Kapowski από το “Saved By The Bell”. Η Nicole Richie από την άλλη ήρθε ντυμένη ως Cruella de Vil ενώ o Adam Sandler ντύθηκε πειρατής. Εντυπωσιακή ήταν και η Gwen Stefani, η οποία φόρεσε μελαχρινή μακριά περούκα και σούπερ μίνι φούστα. Από το στόμα της δε έτρεχε ψεύτικο αίμα.





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης