Angelina Jolie: «Ο Maddox βγαίνει ραντεβού με Αγγλίδα»

Angelina Jolie: «Ο Maddox βγαίνει ραντεβού με Αγγλίδα»

«Ο Maddox βγαίνει ραντεβού. Εχει κορίτσι. Είναι υπέροχη. Ζει στην Αγγλία και είναι πολύ cool. Προσπαθούμε να πηγαίνουμε εκεί όσο πιο συχνά μπορούμε. Πραγματικά είναι πολύ γλυκιά. Μια υπέροχη δεσποινίδα. Είμαι τόσο τυχερή. Μέχρι τώρα όλα είναι καλά»

Angelina Jolie: «Ο Maddox βγαίνει ραντεβού με Αγγλίδα»
Τα πρώτα ερωτικά βήματα του 12χρονου υιοθετημένου γιου της Maddox αποκάλυψε η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Angelina Jolie, η οποία έδωσε συνέντευξη στο «Entertainment Tonight» για τη νέα της ταινία «Maleficent».



 39χρονη σύντροφος του Brad Pitt είπε: «Ο Maddox βγαίνει ραντεβού. Εχει κορίτσι.  Είναι υπέροχη. Ζει στην Αγγλία και είναι πολύ cool. Προσπαθούμε να πηγαίνουμε εκεί όσο πιο συχνά μπορούμε. Πραγματικά είναι πολύ γλυκιά. Μια υπέροχη δεσποινίδα. Είμαι τόσο τυχερή. Μέχρι τώρα όλα είναι καλά».

Κλείσιμο


Ο Maddox Jolie-Pitt γεννήθηκε 5 Αυγούστου 2001 στην Καμπότζη. Το πραγματικό του όνομα είναι Rath Vibol. Η Jolie υιοθέτησε τον Maddox στις 10 Μαρτίου 2002, όταν εκείνος ήταν 7 μηνών από ένα ορφανοτροφείο στην Καμπότζη. Εκείνον τον καιρό η γνωστή ηθοποιός επισκεπτόταν την Καμπότζη για τα γυρίσματα της ταινίας «Lara Croft: Tom Rider».




























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης