«Avatar»: Τι πρέπει να ξέρετε για τα σίκουελ της ταινίας;

«Avatar»: Τι πρέπει να ξέρετε για τα σίκουελ της ταινίας;

Ποιοί θα είναι οι πρωταγωνιστές, ποιοι θα υπογράψουν τα σενάρια και πότε θα βγούν στους κινηματογράφους οι νέες ταινίες του James Cameron;

«Avatar»: Τι πρέπει να ξέρετε για τα σίκουελ της ταινίας;
Είναι επίσημο: η Zoe Saldana και ο Sam Worthington θα ενσαρκώσουν και πάλι τους ρόλους της Neytiri και του Jake Sully αντίστοιχα στα τρία σίκουελ της ταινίας «Avatar», όπως επιβεβαιώθηκε στον ξένο Τύπο. «Ο Jake Sully διαθέτει έναν σπάνιο συνδυασμό πάθους , δύναμης , εξυπνάδας και ψυχής. Ο Sam έδωσε στο ρόλο ευαισθησία και παράλληλα δύναμη. Η Zoë κατέλαβε κάθε πτυχή του χαρακτήρα που οραματίστηκα , δίνοντας στη Neytiri ένα μείγμα λεπτότητας, θυμού και απίστευτης φυσικότητας. Είμαι απόλυτα  ευχαριστημένος που θα συνεργαστούμε ξανά» δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας James Cameron για τους πρωταγωνιστές του και την νέα τους συνεργασία. Το «Avatar», η ταινία των τριών Όσκαρ, παραμένει η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών τόσο στην Αμερική όσο και παγκοσμίως, γεγονός που έχει αυξήσει τις προσδοκίες των θαυμαστών της.

Ο Cameron που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της προσέλαβε μία μεγάλη ομάδα σεναριογράφων που θα υπογράψουν τα σενάρια των ταινιών. Το πρώτο σίκουελ του Avatar αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2016, η επόμενη ταινία τον Δεκέμβριο του 2017 και η τελευταία έναν χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2018.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης