Το zombie-skeleton boy της Lady Gaga!

Το zombie-skeleton boy της Lady Gaga!

Από την πασαρέλα του Thierry Mygler ο 26χρονος Rick Genest ποζάρει για το βρετανικό GQ Style UK και την αντρική γιαπωνέζικη Vogue

Το zombie-skeleton boy της Lady Gaga!
Τον Rick Genest σίγουρα δεν τον αποκαλείς συνηθισμένο «τυπάκι» και αυτό γιατί από η κορυφή μέχρι τα νύχια είναι καλυμμένος με τατουάζ, προκειμένου να εκπληρώσει το όνειρο που είχε από μικρός… Δηλαδή να μοιάζει με zombie ή σκελετό. Και το κατάφερε και μάλιστα βγάζει και λεφτά από αυτό!

Ο 26χρονος Καναδός μέχρι πρότινος ήταν άστεγος, μέχρι που κάποιος δημιούργησε γι’ αυτόν και τα τατουάζ του μια fan page στο facebook,. Έτσι λοιπόν τον ανακάλυψε ο Nicola Formichetti, ο καταξιωμένος fashion editor περιοδικών μόδας αλλά και ο «δημιουργός» της εικόνας της Lady Gaga.

Και κάπως έτσι τον γνωρίσαμε και εμείς. Τον παρατηρήσαμε στο video clip της Lady Gaga, Born this way, τον είδαμε να περπατάει στο show του Thierry Mygler και τώρα να φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του GQ Style UK s/s 2011, καθώς και για την αντρική έκδοση Vogue Japan. Ένα είναι το σίγουρο, ο Rick δε περνάει απαρατήρητος.


Κλείσιμο



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης