Olympic Air: Για Θεσσαλονίκη Λονδίνο!

Olympic Air: Για Θεσσαλονίκη Λονδίνο!

Το δρομολόγιο θα εκτελείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με ώρα αναχώρησης στις 07:55 από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης και άφιξη στο Gatwick στις 09:25...

Olympic Air:  Για Θεσσαλονίκη Λονδίνο!
Ένα νέο δρομολόγιο που θα συνδέει απευθείας τη Θεσσαλονίκη με το Λονδίνο, εγκαινιάζει από την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, η Olympic Air.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία το νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Λονδίνο (Gatwick) - Θεσσαλονίκη, είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των κατοίκων της συμπρωτεύουσας και της Βορείου Ελλάδας.

Κλείσιμο
Το δρομολόγιο θα εκτελείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με ώρα αναχώρησης στις 07:55 από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης και άφιξη στο Gatwick στις 09:25, ενώ η πτήση ΟΑ284 θα αναχωρεί από το Gatwick στις 10:25 με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 15:40 (όλες οι ώρες είναι τοπικές).

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A319 προσφέροντας 120 θέσεις οικονομικών ναύλων και 12 θέσεις διακεκριμένου ναύλου.

Σύμφωνα με την εταιρία, η αγορά της Βορείου Ελλάδας είναι στρατηγικής σημασίας για την ενίσχυση της οικονομίας του τουρισμού και έχει αποσπάσει την ιδιαίτερη προσοχή στον σχεδιασμό των δρομολογίων της Olympic Air.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης