Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 19χρονου στρατιώτη, που αγνοούνταν από το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.
Χθες το βράδυ ο Γιώργος Λάλος εντοπίστηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο 19χρονος περιπλανούνταν στην περιοχή γύρω από τον Λευκό Πύργο, όταν τον είδαν περαστικοί και ενημέρωσαν αμέσως μέλη του ΟΦΚΑΦ.
Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας, που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424.
Από τις αρχές είχε αναφερθεί ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο στρατιώτης είναι καλά στην υγεία του.
Την υπόθεση από εδώ και στο εξής, αναλαμβάνει ο ελληνικός στρατός.
Τα ίχνη του 19χρονου στρατιώτη είχαν χαθεί το Σάββατο 25/08 στη Θεσσαλονίκη. Για τον Γιώργο Λάλο, είχε εκδοθεί Silver Alert.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ