Ο «αιώνιος» διάδοχος του βρετανικού θρόνου και μεγαλύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ θα επισκεφθεί την Αθήνα τον Μάιο, συντροφιά με τη σύζυγό του Καμίλα, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου
.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 9 με 11 Μαΐου και θα περιλαμβάνει φυσικά παράθεση επίσημου γεύματος στο Προεδρικό Μέγαρο και ξενάγηση στον Παρθενώνα.
Το ζεύγος, που είχε επισκεφθεί ξανά τον περασμένο Ιούλιο την Ελλάδα και είχε διαμείνει λίγες μέρες στην Κέρκυρα, πρόκειται να καταλύσει σε ξενοδοχείο.
Κλείσιμο
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν ο Κάρολος θα θελήσει να επισκεφθεί ξανά το Αγιον Ορος, όπως έχει πράξει πολλές φορές στο παρελθόν.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.