Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του 20χρονου οπλίτη που αυτοκτόνησε στη σκοπιά

Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του 20χρονου οπλίτη που αυτοκτόνησε στη σκοπιά

Επρόκειτο να απολυθεί σε έναν μήνα - Τον τελευταίο καιρό εμφανιζόταν προβληματισμένος σχετικά με θέματα προσωπικής φύσης

Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του 20χρονου οπλίτη που αυτοκτόνησε στη σκοπιά
Συγκίνηση έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο ο αδόκητος χαμός του 20χρονου οπλίτη που αυτοπυροβολήθηκε εχθές ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού σε μονάδα της ΜΕΡΥΠ (Μεραρχία Υποστήριξης) στην Ημαθία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 16.30 το απόγευμα του Σαββάτου και ενώ βρισκόταν στη σκοπιά, ο νεαρός άνδρας αφαίρεσε τις τρεις πρώτες αβολίδωτες σφαίρες του υπηρεσιακού του τυφεκίου και κατόπιν έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Ο 20χρονος, που επρόκειτο να απολυθεί σε περίπου έναν μήνα, δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με την θητεία του. Μάλιστα, στην ίδια μονάδα του «315 Συνεργείου Περιοχής Τεχνικού» υπηρετούσε και ο δίδυμος αδερφός του, ο οποίος είχε ήδη λάβει την άδεια απόλυσής του. 

Κλείσιμο
Ωστόσο, πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν προβληματισμένος σχετικά με προσωπικά θέματά του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι του νεαρού, βρίσκεται πολύ κοντά στο στρατόπεδο όπου γράφηκε εχθές τόσο απρόσμενα για τους δικούς του ο τραγικός επίλογος της ζωής του.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του ΓΕΣ για τον θάνατο του στρατιώτη

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, στις 03 Μαρτίου 2018, και περί ώρα 16:30, ο Στρατιώτης Κ. Δ., ετών 20, που υπηρετούσε σε μονάδα της ΜΕΡΥΠ στην περιοχή της Ημαθίας, τραυματίσθηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό του τυφέκιο, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού.

Οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται αρμοδίως.

Το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης