Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 63χρονος στην περιοχή Οβρυάς της Πάτρας. Το μεσημέρι αφού παρέλαβε το παιδί του από τον παιδικό σταθμό, πήγαν μαζί στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας.
Εκεί βρίσκονταν δυο τεχνίτες. Ο 63χρονος είπε στον έναν να φύγουν από τον χώρο. Εκείνος είδε την κατάσταση του 63χρονου και προσπάθησε να του μιλήσει, ωστόσο εκείνος τον έδιωξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε στο σπίτι κλείδωσε σε ένα δωμάτιο τον 3χρονο και με την καραμπίνα του αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο.
Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα του, ο γαμπρός του και η αδερφή του έφτασαν στο σημείο αφού τον αναζητούσαν από νωρίς. Άκουσαν το παιδί να κλαίει και μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που έσπασαν.
Κλείσιμο
Ξεκλείδωσαν το παιδί και προσπάθησαν να το ηρεμήσουν ενώ στο διπλανό δωμάτιο εντόπισαν το άψυχο σώμα του 63χρονου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκε και σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας αποδίδει την απόφασή του σε προσωπικούς λόγους.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.