Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 63χρονος στην περιοχή Οβρυάς της Πάτρας. Το μεσημέρι αφού παρέλαβε το παιδί του από τον παιδικό σταθμό, πήγαν μαζί στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας.
Εκεί βρίσκονταν δυο τεχνίτες. Ο 63χρονος είπε στον έναν να φύγουν από τον χώρο. Εκείνος είδε την κατάσταση του 63χρονου και προσπάθησε να του μιλήσει, ωστόσο εκείνος τον έδιωξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε στο σπίτι κλείδωσε σε ένα δωμάτιο τον 3χρονο και με την καραμπίνα του αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο.
Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα του, ο γαμπρός του και η αδερφή του έφτασαν στο σημείο αφού τον αναζητούσαν από νωρίς. Άκουσαν το παιδί να κλαίει και μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που έσπασαν.
Κλείσιμο
Ξεκλείδωσαν το παιδί και προσπάθησαν να το ηρεμήσουν ενώ στο διπλανό δωμάτιο εντόπισαν το άψυχο σώμα του 63χρονου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκε και σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας αποδίδει την απόφασή του σε προσωπικούς λόγους.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.