Μία απίστευτη καταγγελία έφτασε σήμερα σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του Ηρακλείου από μία μητέρα κι ένα 12χρονο κορίτσι, με καταγωγή από την Βουλγαρία.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο θείος του κοριτσιού το βίαζε κατ’ επανάληψη απ’ όταν εκείνη ήταν 8 χρονών!
Η μητέρα του κοριτσιού δεν είχε καταλάβει το παραμικρό και σήμερα η 12χρονη αποφάσισε να εξιστορήσει όλα όσα έζησε στα χέρια του θείου της.
Στη συνέχεια πήγαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα και προχώρησαν στην καταγγελία με τις αρχές να ερευνούν την υπόθεση.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές.