Μία απίστευτη καταγγελία έφτασε σήμερα σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του Ηρακλείου από μία μητέρα κι ένα 12χρονο κορίτσι, με καταγωγή από την Βουλγαρία.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο θείος του κοριτσιού το βίαζε κατ’ επανάληψη απ’ όταν εκείνη ήταν 8 χρονών!
Η μητέρα του κοριτσιού δεν είχε καταλάβει το παραμικρό και σήμερα η 12χρονη αποφάσισε να εξιστορήσει όλα όσα έζησε στα χέρια του θείου της.
Στη συνέχεια πήγαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα και προχώρησαν στην καταγγελία με τις αρχές να ερευνούν την υπόθεση.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι