Λαύριο: Ματαιώθηκε το δρομολόγιο του πλοίου «Άρτεμις» λόγω μηχανικής βλάβης
Το προγραμματισμένο δρομολόγιο δεν εκτελέστηκε – Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Λαυρίου, οι επιβάτες έχουν εξυπηρετηθεί με άλλα δρομολόγια
Ταλαιπωρία περίμενε τους 94 επιβάτες που επέβαιναν στο πλοίο «Άρτεμις» που επρόκειτο στις 7 π.μ. να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο από Λαύριο προς Κέα-Κύθνο-Σύρο-Πάρο-Σέριφο-Σίφνο-Κίμωλο-Μήλο.
Λόγω μηχανικής βλάβης, το πλοίο παρέμεινε δεμένο στο λιμάνι. Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Λαυρίου, οι επιβάτες έχουν εξυπηρετηθεί με άλλα δρομολόγια.
Πέραν των επιβατών, στο πλοίο βρίσκονταν 27 ΙΧ αυτοκίνητα, 1 φορτηγό και 1 δίκυκλο.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»