Ο Αφγανός που συνελήφθη με τους πυροκροτητές είχε σκοτώσει έναν ηλικιωμένο στο Κορωπί!

Ο Αφγανός που συνελήφθη με τους πυροκροτητές είχε σκοτώσει έναν ηλικιωμένο στο Κορωπί!

Εκτός από μεταφορέας εκρηκτικών μεταξύ των ομάδων του σύγχρονου αντάρτικου πόλης είναι και δολοφόνος

Ο Αφγανός που συνελήφθη με τους πυροκροτητές είχε σκοτώσει έναν ηλικιωμένο στο Κορωπί!
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία άνδρα 71 ετών στο Κορωπί, ο οποίος στις 15 Δεκεμβρίου βρέθηκε νεκρός μέσα σε ποιμνιοστάσιο. 

Δράστης είναι ο 20χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, ο οποίος πριν δυο βδομάδες συνελήφθη στο Λυκαβηττό με 75 πυροκροτητές, πέντε μέτρα βραδύκαυστο φυτίλι, 2 γκαζάκια και ένα καμινέτο στο μαύρο σακίδιο. Μάλιστα με όλο το παράνομο υλικό  πήγε σε ένα από πιο γνωστά και βραβευμένα εστιατόρια του Λυκαβηττού, ήπιε μέσα σε λίγη ώρα ένα μπουκάλι κρασί και φεύγοντας δεν ήθελε να πληρώσει. Και αν οι υπάλληλοι του καταστήματος δεν καλούσαν την Άμεσο Δράση για να πιάσει τον «περίεργο» πελάτη, η Αντιτρομοκρατική δεν θα είχε στα χέρια της τον άνθρωπο που όπως χαρακτηριστικά λένε εκτελεί χρέη μεταφορέα εκρηκτικών μεταξύ των ομάδων του σύγχρονου αντάρτικου πόλης. 

Η σύλληψη στις 8 το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου του νεαρού Αφγανού αποτελεί για τους αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ «γρίφο» που πρέπει άμεσα να λύσουν για να δουν ποιο τελικά είναι το πρόσωπο που έχουν στα χέρια τους, τον ρόλο και τις διασυνδέσεις στο σύγχρονο αντάρτικο πόλης. Τα χαρτιά που είχε πάνω του ήταν πλαστά ενώ όπως προέκυψε, από τη Σήμανση είχε περάσει τέσσερις φορές με διαφορετικά στοιχεία αλλά τα ίδια δακτυλικά αποτυπώματα. 
Κλείσιμο

Όπως προέκυψε  το θύμα ασχολούνταν με την εκτροφή ζώων και στο πλαίσιο αυτό είχε μισθώσει τον συγκεκριμένο χώρο στον οποίο είχε μεταβεί στις 14 Δεκεμβρίου με σκοπό να διανυκτερεύσει. Και αυτό γιατί είχε διαπιστώσει ότι έλειπαν πράγματα από μαντρί και έτσι απόφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να δει τι ακριβώς συμβαίνει.

Μεσημβρινές ώρες της επόμενης ημέρας βρέθηκε νεκρός, φέροντας τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο. 

Εξακριβώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο συγκεκριμένος  20χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης για παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης