Τι απαντά ο πρώην πρόεδρος των Παραολυμπιονικών για τον δήθεν «ναζιστικό χαιρετισμό»

Τι απαντά ο πρώην πρόεδρος των Παραολυμπιονικών για τον δήθεν «ναζιστικό χαιρετισμό»

Διευκρίνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή, αλλά ήταν χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα στον ΣΥΡΙΖΑ

Τι απαντά ο πρώην πρόεδρος των Παραολυμπιονικών για τον δήθεν «ναζιστικό χαιρετισμό»
Αρνείται ότι χαιρέτισε ναζιστικά ο Σίμος Παλτσανιτίδης, πρώην πρόεδρος των Ελλήνων Παραολυμπιονικών όπως έχει καταγραφεί σε εικόνες από το χθεσινό συλλαλητήριο για το Σκοπιανό.

Ο κύριος Παλτσανιτίδης έχει «αιχμαλωτιστεί» από το φακό να χαιρετά με το αριστερό χέρι ναζιστικά, ενώ βρίσκεται πάνω στην εξέδρα και δίπλα στον Μίκη Θεοδωράκη.

Κλείσιμο
Όπως ο ίδιος υποστήριξε, μέσω δηλώσεών του στον ΑΝΤ1, δεν χαιρέτισε ναζιστικά, αλλά κρατούσε με το ένα του χέρι του αναπηρικό του αμαξίδιο και με το άλλο έκανε κίνηση να χαιρετίσει το πλήθος, όχι όμως ναζιστικά, προτού κάνει το σήμα της νίκης.

Η κίνησή του έχει καταγραφεί μάλιστα από τις κάμερες που βρίσκονταν στην πλατεία Συντάγματος και όπως φαίνεται πρώτα χαιρετάει ο Μίκης Θεοδωράκης, έπειτα ακολουθεί το παράδειγμά του ο Σίμος Παλτσανιτίδης, πρώτα χαιρετώντας και με τα δυο χέρια και μετά κατεβάζοντας το αριστερό χέρι, χαιρετά με το δεξί και στην συνέχεια σχηματίζει το σήμα της νίκης.

Δείτε στο 3:43:06


Ο πρώην πρόεδρος των Παραολυμπιονικών διευκρίνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή, αλλά ήταν χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα στον ΣΥΡΙΖΑ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης