Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε ισόγειο κτηρίου της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας, στο οποίο στεγάζεται το πνευματικό κέντρο, στην οδό Πέτρου Ράλλη 266.
Η πυροσβεστική απεγκλώβισε δύο άτομα, που μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, συνεχίζεται ο αερισμός και ο έλεγχος των άλλων χώρων του κτιρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πυρκαγιάς.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.