Γαστούνη Ηλείας: Υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ έπαιξε 27.000 ευρώ σε στοίχημα!
Ο άτυχος πράκτορας έπαθε σοκ όταν πληροφορήθηκε από τον Ο.Π.Α.Π. ότι στο πρακτορείο του είχε παιχτεί σε στοίχημα τέτοιο ποσό, που τώρα πρέπει να καταβάλει ο ίδιος
Τραβούσε τα μαλλιά του ο ιδιοκτήτης ενός πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στη Γαστούνη, όταν διαπίστωσε ότι είχε βάλει το... λύκο να φυλάει τα πρόβατα! Ο έμπιστος υπάλληλός του ήταν μανιακός με τον τζόγο και έπαιξε στο στοίχημα χιλιάδες ευρώ, τα οποία τώρα πρέπει να καταβάλλει ο ίδιος στον Οργανισμό!
Ο άτυχος πράκτορας έπαθε σοκ όταν πληροφορήθηκε από τον Ο.Π.Α.Π. ότι στο πρακτορείο του είχε παιχτεί σε στοίχημα πάνω σε διάφορα το ιλιγγιώδες ποσό των 27.000 ευρώ, το οποίος δεν είχε αποδοθεί! Αμέσως ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Πηνειού, άνδρες του οποίου έκαναν αμέσως έρευνα και διαπίστωσαν ότι το μεγάλο ποσό είχε ποντάρει ένας 31χρονος Αλβανός υπάλληλος του πρακτορείου.
Ο αλλοδαπός παραδέχθηκε ότι στοιχημάτιζε χωρίς να καταβάλλει το τίμημα και ισχυρίστηκε ότι είναι εθισμένος στον τζόγο. Δεν απέφυγε, όμως, τις χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας που άσκησε σε βάρος του δίωξη για υπεξαίρεση.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events