Δείτε την απολογία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη: «Μου είχαν τάξει 30.000 ευρώ...»

Δείτε την απολογία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη: «Μου είχαν τάξει 30.000 ευρώ...»

Την είχα συμβουλεύσει να τα παρατήσει και να πάει στο εξωτερικό, λέει ο πατέρας της 

Δείτε την απολογία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη: «Μου είχαν τάξει 30.000 ευρώ...»
Η Δώρα μου είχε πει ότι την απειλούσαν και ότι φοβόταν για κάποιες από τις υποθέσεις που χειριζόταν ως εφοριακός, δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης, μετά τις νέες αποκαλύψεις από τον δολοφόνο της, ότι του έταξαν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσει
.  

Ο πατέρας της άτυχης 32χρονης είχε διατυπώσει αυτούς τους ισχυρισμούς από την πρώτη στιγμή που έμαθε το φρικτό τέλος του παιδιού του. Σήμερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, θύμισε πως η πρώην γυναίκα του, η μητέρα της Δώρας, είχε καταγγείλει ότι ο δολοφόνος παρακολουθούσε το παιδί τους επί ημέρες πριν επιτεθεί και την σκοτώσει με πολλαπλές μαχαιριές μέσα στο Β' Νεκροταφείο της Αθήνας, στα Πατήσια. 

Κλείσιμο
Ο ίδιος λέει πως την είχε συμβουλεύσει να παραιτηθεί και να φύγει να ζήσει στο εξωτερικό, καθώς όπως λέει ήταν «λαμπρό μυαλό», όμως εκείνη ήθελε να μείνει στην πατρίδα της και να προσφέρει όσο μπορεί.

Ο πατέρας της Δώρας ανέφερε ότι το παιδί του διαχειριζόταν μεγάλες υποθέσεις και του είχε εκμυστηρευτεί ότι «με απειλούν από τη δουλειά».

«Ο Γιάννης, ο αδελφός της, την φύλαγε, του έλεγα να την προσέχει και την πηγαινοέφερνε από τη δουλειά. Εκείνη την ημέρα αρρώστησε ο Γιάννης και σκότωσε το παιδί. Ήταν η μοναδική μέρα που βρέθηκε μόνη της», είπε ο Κ. Ζέμπερης για το μοιραίο απόγευμα που η Δώρα βρέθηκε νεκρή στο Β’ Νεκροταφείο.









Δείτε βίντεο: Μου είχε πει ότι την απειλούσαν για τις υποθέσεις της, λέει ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης