Διέρρηξε αυτοκίνητο και έκανε Πρωτοχρονιά στο κελί
Ο νεαρός άρπαξε μία τσάντα με χρήματα, το κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα
Μάνος Τσαγκαράκης
Στα κρατητήρια της Ασφαλείας υποδέχθηκε το νέο έτος ένας νεαρός που συνελήφθη λίγες ώρες πριν από τα μεσάνυχτα στο Ναύπλιο, επειδή είχε διαρρήξει το αυτοκίνητο μιας γυναίκας λίγο νωρίτερα!
Ο 19χρονος Έλληνας παραβίασε το όχημα που ήταν σταθμευμένο σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων και άρπαξε από μέσα την τσάντα της οδηγού, που περιείχε χρήματα, το κινητό της τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.
Όμως, λίγο αργότερα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Ο νεαρός δράστης παρέμεινε κρατούμενος και επρόκειτο να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη