Άρτα: Τον έψαχναν για απέλαση και μετέφερε 63 κιλά χασίς!

Άρτα: Τον έψαχναν για απέλαση και μετέφερε 63 κιλά χασίς!

Δυο διωκτικά έγγραφα εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 39χρονου Αλβανού σεσημασμένου εμπόρου ναρκωτικών αλλά εκείνος εξακολουθούσε απτόητος τη διακίνηση

Άρτα: Τον έψαχναν για απέλαση και μετέφερε 63 κιλά χασίς!
Δυο διωκτικά έγγραφα εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 39χρονου Αλβανού σεσημασμένου εμπόρου ναρκωτικών, αλλά εκείνος εξακολουθούσε απτόητος να παραλαμβάνει ποσότητες χασίς που εισήγαν από την πατρίδα του ομοεθνείς του και να τις μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας για να τις διακινήσει!

Τέλος στην δράση του έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας, που δέχθηκαν  πληροφορίες για μια ακόμη περίπτωση εισαγωγής ναρκωτικών από αφύλακτα μονοπάτια της μεθορίου και έστησαν ενέδρα στην περιοχή Άγιος Δημήτριος περιμένοντας να εμφανιστεί το Ι.Χ. αυτοκίνητο, για το οποίο είχαν συγκεντρώσει στοιχεία. Μόλις το είδαν, το ακινητοποίησαν και πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονο αλλοδαπό οδηγό, αφού στα πίσω καθίσματα του οχήματος βρήκαν 56 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 62 κιλών και 800 γραμμαρίων.

Από τον έλεγχο στοιχείων του Αλβανού, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχαν εκδοθεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για παράβαση δικαστικής απέλασης και διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Έτσι, ο 39χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που του άσκησε δίωξη για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράνομη είσοδο στη χώρα και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ κατασχέθηκαν το κινητό του και το αυτοκίνητο, του οποίου ο ιδιοκτήτης αναζητείται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης