Χανιά: Περισσότεροι από 3.000 Άγιοι Βασίληδες έτρεξαν για καλό σκοπό (βίντεο)

Χανιά: Περισσότεροι από 3.000 Άγιοι Βασίληδες έτρεξαν για καλό σκοπό (βίντεο)

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών και το Santa Run μετατράπηκε σε ένα τεράστιο υπαίθριο πάρτι 

Χανιά: Περισσότεροι από 3.000 Άγιοι Βασίληδες έτρεξαν για καλό σκοπό (βίντεο)
Με την εύνοια των καιρικών συνθηκών και με κίνητρο τη διάθεσή τους για συμμετοχή και προσφορά εκατοντάδες Άγιοι Βασίληδες «ένωσαν» το κέφι τους στα Χανιά, πλημμυρίζοντας τους δρόμους της παλιάς πόλης, με τις κόκκινες στολές τους, τρέχοντας για … καλό σκοπό.

Το 7ο Santa Run που έχει καταστεί σημαντικός θεσμός για την πόλη των Χανίων ξεπερνώντας τα σύνορά τους, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς εκτιμάται ότι περισσότεροι αό 3.000 δρομείς, όλων των ηλικιών, συμμετείχαν στη διοργάνωση από τα Χανιά, την Κρήτη αλλά και άλλες περιοχές της χώρας. Στόχος του αγώνα δρόμου ήταν να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τα φιλανθρωπικά ιδρύματα της πόλης.

Κλείσιμο


Το Santa Run που ξεκίνησε το μεσημέρι, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών σε συμμετοχή μετατράπηκε σε ένα τεράστιο υπαίθριο πάρτι χαρούμενων ανθρώπων που ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες και ξωτικά έδιναν τον τόνο στο γλέντι που ακολούθησε της μεγαλειώδους παρέλασης.



Ο δρόμος διοργανώθηκε φέτος για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από το σωματείο Santa Run, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, με στόχο την ενίσχυση των συλλόγων ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και «Ορίζοντας», που ασχολούνται με παιδιά της πόλης των Χανίων, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.



Πηγή: Cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης