Συμπλοκή με αρχιφύλακα στις φυλακές Διαβατών είχε σήμερα το πρωί ο Χριστόδουλος Ξηρός, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κρατούμενο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, μετά τη συμπλοκή, «ξέσπασε», βάζοντας φωτιά στο κελί του.
Το περιστατικό, μάλιστα, σημειώθηκε την ώρα που λάμβανε χώρα επίσκεψη στις φυλακές από τον μητροπολίτη Νεαπόλεως, Βαρνάβα.
Η φωτιά δεν έλαβε έκταση και περιορίστηκε στο κελί του Ξηρού. Ο ίδιος κρατείται στο Πειθαρχείο στο πίσω μέρος των φυλακών, καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προκάλεσε επίσης μικρές ζημιές στο κελί, ενώ έσπασε και τζάμια.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.