Βίντεο: Δείτε πώς τα ΕΚΑΜ έβαλαν το αστέρι σε έλατο

Βίντεο: Δείτε πώς τα ΕΚΑΜ έβαλαν το αστέρι σε έλατο

Για τις φετινές ευχές επιστρατεύτηκαν πυροτεχνουργοί, σκυλιά, ρομπότ, άνδρες της ΟΠΚΕ κ.α.

Βίντεο: Δείτε πώς τα ΕΚΑΜ έβαλαν το αστέρι σε έλατο
Έναν επικό τρόπο για να ευχηθεί καλά Χριστούγεννα στους πολίτες βρήκε η Ελληνική Αστυνομία ξεπερνώντας τον εαυτό της.

Το 2016 η
ΕΛΑΣ είπε «χρόνια πολλά» με ένα βίντεο στο οποίο ένστολοι έκαναν Μannequin challenge, την τρέλα, δηλαδή, εκείνης της περιόδου που ήθελε τους πρωταγωνιστές να μένουν ακίνητοι ενώ η κάμερα τους κατέγραφε.

Κλείσιμο
Το φετινό βίντεο, όμως, ξεπερνάει κατά πολύ το περσινό καθώς περιλαμβάνει πυροτεχνουργούς, ρομπότ, ΜΑΤ, σκυλιά, άνδρες της ΟΠΚΕ, τροχονόμους, ΕΚΑΜίτες και μια νυχτερινή πτήση ελικοπτέρου.

Το βίντεο ξεκινά με έναν συναγερμό και διάφορες υπηρεσίες να ανταποκρίνονται σε αυτόν. 

Κάποια στιγμή στο πλάνο εμφανίζεται ένα ρομπότ από αυτά που χρησιμοποιούνται στις επιχειρήσεις εξουδετέρωσης ύποπτων πακέτων και ένας πυροτεχνουργός να βάζει μια μπρίζα για να... ανάψουν τα λαμπάκια ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Τότε αλλάζει και η μουσική υπόκρουση καθώς πλέον ακούγονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια μολονότι η δράση δεν σταματά καθώς ένα σκυλί μυρίζει το δέντρο και δίνει το «οκ», ότι δεν υπάρχουν ύποπτες ουσίες.

Το βίντεο κλείνει με μια σκηνή που θυμίζει ταινία καθώς από ένα ελικόπτερο που υπερύπταται πάνω από το δέντρο κατεβαίνει με σκοινί άνδρας των ΕΚΑΜ έχοντας στη ζώνη του περασμένο ένα αστέρι. Ξαφνικά ο ΕΚΑΜίτης κάνει μια τούμπα και κατεβαίνει ανάποδα για να βάλει στην κορυφή το... χριστουγεννιάτικο αστέρι.

Δείτε το βίντεο:





Ο εμπνευστής του σποτ κ.Γιώργος Μπασιάκος, ο οποίος ανήκει στην ομάδα social media του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή “Εντός ΘΕΜΑτος” με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη. “Θέλαμε να βγάλουμε το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο και την εξωστρέφεια της αστυνομίας. Ο αστυνομικός είναι και αυτός εργαζόμενος, είναι και αυτός πολίτης, μπορεί να είναι ένας συγγενής μας” είπε μεταξύ άλλων ο κ.Μπασιάκος.






Θυμηθείτε το Manequin Challenge του 2016


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης