Δύο Έλληνες διακινούσαν ηρωίνη και χάπια στην Βοιωτία

Δύο Έλληνες διακινούσαν ηρωίνη και χάπια στην Βοιωτία

Εντοπίστηκαν σε τυχαίο μπλόκο στην Αλίαρτο - Είχαν βγει να «σπρώξουν» την «πραμάτεια» τους

Δύο Έλληνες διακινούσαν ηρωίνη και χάπια στην Βοιωτία
Ένας τυπικός έλεγχος από αστυνομικούς της Τροχαίας Λιβαδειάς σε μπλόκο που είχε στηθεί στην Αλίαρτο Βοιωτίας, αποκάλυψε τις παράνομες δραστηριότητες δυο Ελλήνων οι οποίοι είχαν βγει για να «σπρώξουν» στους πελάτες τους ηρωίνη.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες ηλικίας 47 και 32 χρόνων σταμάτησε στο σήμα για έλεγχο κι αυτό σήμανε την σύλληψή τους από τους αστυνομικούς, που βρήκαν πάνω τους την ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 19,8 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες παρελήφθησαν από την Ασφάλεια, άνδρες της οποίες ερεύνησαν τα σπίτια τους.

Σε αυτό του 47χρονου βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 61 ναρκωτικά χάπια για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή, που δεν διέθετε. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς και, αφού τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, διατάχθηκε η κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Κλείσιμο
*** Σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 40χρονου στο Βόλο, βρέθηκαν 123,5 ναρκωτικά χάπια, τα οποία είχε προμηθευτεί χρησιμοποιώντας πλαστή ιατρική γνωμάτευση. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, που του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και πλαστογραφία.

*** Άλλος ένας 35χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο Βόλο, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του 145 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

*** Στην Σύρο, αστυνομικοί του τμήματος Ερμούπολης συνέλαβαν έναν 28χρονο μετά από έρευνα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν 44,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και 34 κροτίδες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης