Έπιασαν τον αρχηγό σπείρας απατεώνων στην Αργολίδα

Έπιασαν τον αρχηγό σπείρας απατεώνων στην Αργολίδα

Εξαπατούσε ηλικιωμένους με το πρόσχημα ότι τα παιδιά τους είχαν χρέη προς τους ίδιους ή την εφορία

Έπιασαν τον αρχηγό σπείρας απατεώνων στην Αργολίδα
Η τελευταία απάτη σε βάρος μιας ηλικιωμένη σε χωριό του Δήμου Άργους - Μυκηνών, ήταν η τελευταία για έναν 61χρονο που δρούσε από τον Σεπτέμβριο του 2016 στην ευρύτερη περιοχή μαζί με άγνωστους συνεργούς του, πάντα με το πρόσχημα ότι τα παιδιά των θυμάτων είχαν χρέη προς τους ίδιους ή την εφορία.

Το τελευταίο θύμα αντιλήφθηκε γρήγορα ότι ήταν απατεώνας και ειδοποίησε την Αστυνομία. Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση από άνδρες της Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών, οι οποίοι εντόπισαν λίγο αργότερα τον 61χρονο και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρήκαν τα χρήματα που είχε αποσπάσει από την ηλικιωμένη και της τα επέστρεψαν.

Στην πορεία της έρευνας, εξακριβώθηκε ότι ο 61χρονος και οι άγνωστοι συνεργοί του που αναζητούνται είχαν εξαπατήσει άλλους τέσσερις ηλικιωμένους στο Άργος και σε κοντινά χωριά, από τις 27 Σεπτεμβρίου του 2016 ως τις 3 Αυγούστου φέτος και τους είχαν αποσπάσει πάνω από 19.000 ευρώ! Το αυτοκίνητο και το κινητό του δράστη κατασχέθηκαν μαζί με 995 ευρώ προερχόμενα από τις «δουλειές» του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενος για απάτες κατά συναυτουργία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης