Λευκωσία: Χωρίς τον Ιταλό υπουργό Οικονομικών η υπογραφή για τον EastMed
Mνημόνιο για την ώθηση των ενεργειακών σχεδιασμών θα υπογράψουν Κύπρος- Ελλάδα- Ιταλία και Ισραήλ
Μανώλης Καλατζής
Ο Υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας Κάρλο Καλέντα δεν θα παραβρεθεί στην Τετραμερή Σύνοδο Κύπρου
, Ελλάδας, Ισραήλ και Ιταλίας, η οποία πραγματοποιείται σήμερα στη Λευκωσία, λόγω τεχνικού προβλήματος στο αεροσκάφος που τον μεταφέρει στην Κύπρο.
Τον κ. Καλέντα θα εκπροσωπήσει ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο Αντρέα Καβαλλάρι, ο οποίος και θα υπογράψει εκ μέρους της Ιταλίας το Μνημόνιο Συναντίληψης για τον αγωγό EastMed.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς