Καλαμάτα: Άδειασε το ταμείο πρακτορείου ΟΠΑΠ αλλά τον... έπιασε η κάμερα!

Καλαμάτα: Άδειασε το ταμείο πρακτορείου ΟΠΑΠ αλλά τον... έπιασε η κάμερα!

Ο δράστης άρπαξε 4.500 ευρώ και έσπευσε να φύγει, αλλά τον ταυτοποίησε η αστυνομία και συνελήφθη

Καλαμάτα: Άδειασε το ταμείο πρακτορείου ΟΠΑΠ αλλά τον... έπιασε η κάμερα!
Για ένα 24ωρο ένιωσε... πλούσιος ένας 39χρονος ο οποίος μπήκε το βράδυ του Σαββάτου σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα και, μόλις είδε ότι ο υπάλληλος ήταν απασχολημένος σε άλλο πόστο, σκέφτηκε να μην περιμένει την... κλήρωση του Τζόκερ αλλά να βάλει «χέρι» στο ταμείο!

Ο δράστης άρπαξε 4.500 ευρώ και έσπευσε να φύγει από το πρακτορείο, όμως δεν είχε αντιληφθεί ότι το άγρυπνο «μάτι» της κάμερας ασφαλείας τον κατέγραφε! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που παρέλαβαν το οπτικό υλικό, τον ταυτοποίησαν και τον εντόπισαν στο σπίτι του στη Σπερχογεία το βράδυ της Κυριακής. Πάνω του βρήκαν 3.760 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στον πράκτορα και ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για κλοπή.

*** Ένα φαρμακείο στο Αιτωλικό έβαλε στο στόχαστρό του ένας ανήλικος τσιγγάνος διαρρήκτης, ο οποίος παραβίασε την είσοδο και άρπαξε 150 ευρώ από το εσωτερικό. Όμως, ο 16χρονος δράστης ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, για να προσαχθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης