Πρέβεζα: Έστησε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης στο σπίτι του

Πρέβεζα: Έστησε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης στο σπίτι του

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής που «μύρισε» απ' άκρη σ' άκρη το σπίτι, δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει τον χώρο όπου λειτουργούσε το παράνομο αυτοσχέδιο εργαστήριο

Πρέβεζα: Έστησε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης στο σπίτι του
Πριν προλάβει να επεκτείνει την παραγωγή χασίς με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε εγκαταστήσει τον κατάλληλο εξοπλισμό στην κατοικία του στην Πρέβεζα.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής που «μύρισε» απ' άκρη σ' άκρη το σπίτι, δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει τον χώρο όπου λειτουργούσε το παράνομο αυτοσχέδιο εργαστήριο με τον λαμπτήρα τεχνητού φωτισμού, έναν ανακλαστήρα φωτός και άλλα εξαρτήματα για την εξασφάλιση της υδροπονικής καλλιέργειας, όπου ο δράστης καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,50 εκατοστών.

Στην κατοχή του 32χρονου κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 35,4 γραμμαρίων, άλλη μία συσκευασία με φύλλα κάνναβης βάρους 10,5 γραμμαρίων, αλλά και μικροποσότητα κοκαΐνης βάρους μισού γραμμαρίου. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης