Μετά... τη ναφθαλίνη, ήρθαν και βάνδαλοι σε σχολείο του Αγρινίου

Μετά... τη ναφθαλίνη, ήρθαν και βάνδαλοι σε σχολείο του Αγρινίου

Στόχος αυτή τη φορά το Γυμνάσιο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου - Έσπασαν με πέτρες επτά παράθυρα τα οποία «βλέπουν» στον εξωτερικό χώρο των αιθουσών διδασκαλίας

Μετά... τη ναφθαλίνη, ήρθαν και βάνδαλοι σε σχολείο του Αγρινίου
Δεν λέει να ησυχάσει η εκπαιδευτική κοινότητα στο Αγρίνιο! Μετά την περιπέτεια που βίωσαν καθηγητές και μαθητές σε διάφορα σχολεία όπου μια ομάδα νεαρών σκόρπιζε ναφθαλίνη, τώρα ήρθε η σειρά των... βανδάλων να αναλάβουν δράση, προκαλώντας φθορές.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ένας ή περισσότεροι δράστες -πιθανότατα νεαρής ηλικίας- έβαλαν στόχο το κτίριο όπου στεγάζεται το Γυμνάσιο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου και έσπασαν με πέτρες επτά παράθυρα τα οποία «βλέπουν» στον εξωτερικό χώρο των αιθουσών διδασκαλίας.

Οι φθορές έγιναν αντιληπτές το πρωί της Δευτέρας και ο διευθυντής του σχολείου ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Την έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ανέλαβε η Ασφάλεια Αγρινίου που αναζητά πλάνα από κοντινές κάμερες κλειστού κυκλώματος που ίσως έχουν καταγράψει τους δράστες. Στο μεταξύ, σχημάτισε δικογραφία για διακεκριμένες φθορές σε βάρος αγνώστων.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης