Έκλεψε παιχνιδομηχανές για να παίζει στο σπίτι του

Έκλεψε παιχνιδομηχανές για να παίζει στο σπίτι του

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας

Έκλεψε παιχνιδομηχανές για να παίζει στο σπίτι του
Είχε μανία με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια ένας νεαρός Έλληνας, αλλά δεν ήθελε να πληρώνει στα καταστήματα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου που τα διέθεταν για να παίζει και προτίμησε να διαρρήξει τα δυο Ίντερνετ καφέ ενός 35χρονου!

Ο 22χρονος δράστης είχε παραβιάσει τον περασμένο Οκτώβριο τα δύο καταστήματα στην Βέροιας και είχε κλέψει από το εσωτερικό τους δύο ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές συνολικής αξίας 600 ευρώ! Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Κλείσιμο
Πρόλαβε να πουλήσει όσο- όσο το ποδήλατο ενός 54χρονου που έκλεψε από την Κατερίνη ένας 24χρονος Έλληνας, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να συλληφθεί μαζί του και ο 52χρονος αγοραστής! Ο νεαρός δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στην Ασφάλεια αποκάλυψε την ταυτότητα αυτού στον οποίο είχε πουλήσει το ποδήλατο. Ο 52χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης με κατηγορίες για κλοπή και αποδοχή προϊόντος εγκλήματος αντίστοιχα, ενώ το κλεμμένο ποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Στο σπίτι ενός 57χρονου στους Σοφάδες Καρδίτσας τρύπωσαν δυο Έλληνες ηλικίας 45 και 37 χρόνων, οι οποίοι σήκωσαν στην πλάτη το... ψυγείο και τράπηκαν σε φυγή! Όμως, ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε κι έτσι το εγκατέλειψαν και το έβαλαν στα πόδια. Λίγο αργότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ο 45χρονος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής, ενώ ο 37χρονος συνεργός του αναζητείται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης