PROTOTHEMA

Ελλάδα

Βόμβα στην Εξεταστική Επιτροπή

Διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει πιέσεις Πολάκη για να κατατεθούν ψευδή στοιχεία για τον Άδωνι Γεωργιάδη

Διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει πιέσεις Πολάκη για να κατατεθούν ψευδή στοιχεία για τον Άδωνι Γεωργιάδη

Έχω στοχοποιηθεί από τον υπουργό είπε η  διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ Ανδρονίκη Θεοφιλάτου - Μου ζητήθηκε να καταθέσω ψευδώς ότι 23 άτομα είχαν υπαλληλική σχέση είπε και έκανε λόγο για προσωπικό και επαγγελματικό μπούλινγκ

Πιέσεις  από συνεργάτη του υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, προκειμένου να πει ψέματα σε υπόθεση που αφορά  τον πρώην υπουργό Άδωνι Γεργιάδη κατήγγειλε η  διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ Ανδρονίκη Θεοφιλάτου. Κατά τη διάρκεια κατάθεσής της στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία ανέφερε ότι δέχτηκε πιέσεις για να αναφέρει ψευδώς πως 23 άτομα, είχαν υπαλληλική σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ.


Η παραδοχή αυτή της κυρίας Θεοφιλάτου έπεσε σαν βόμβα στην Επιτροπή και προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα, ο οποίος αναφέρθηκε σε δημοσίευμα του Documento και ισχυρίστηκε ότι κάποιοι εργαζόμενοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν συγγενείς της. Η κυρία Θεοφιλάτου δήλωσε ότι έχει στοχοποιηθεί από τον κ. Πολάκη επειδή της  ζητήθηκε, μέσω του ειδικού  συμβούλου του υφυπουργού, να πει ότι οι 23 ήταν υπάλληλοι και ότι εκείνη  αρνήθηκε.

«Στοχοποιήθηκα από τον κ. Πολάκη» είπε η κυρία Θεοφιλάτου και συνέχισε: «Μου ζητήθηκε μέσω του ειδικού  συμβούλου να απαντήσω ότι ήταν υπάλληλοι οι 23». Η διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ δήλωσε δε ότι «δεν ήταν υπάλληλοι».

«Σας εξηγώ τη στοχοποίησή μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.  Ισχυρίστηκε ότι της ασκήθηκε πίεση την ημέρα που ήρθε έγγραφο από ειδικό μετακλητό και τώρα σύμβουλο επί των οικονομικών στο ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου να απαντήσουμε ότι είναι υπαλληλική η σχέση. «Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις για πίεση προς τους υπαλλήλους» κατήγγειλε η κυρία Θεοφιλάτου. 

Ο Γιώργος Γεωργαντάς, βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, παρενέβη λέγοντας ότι έχουμε απόπειρα τέλεσης ποινικού αδικήματος. 

Η κυρία Θεοφιλάτου τόνισε, επίσης, ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα καθώς δεν τηρούνται νόμιμες διαδικασίες  και κατήγγειλε συνεχείς επιθέσεις με χαρακτηρισμούς ενώπιον τρίτων και έκανε λόγια για καθημερινό, προσωπικό και επαγγελματικό μπούλινγκ.
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

.....14/11/201723:54

Αν δεν κάνω λαθος η κυρία αυτη δεν ειναι συγγενής μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του κ. Γεωργιάδη;; Ο συζυγος της αδελφής της δεν ήταν ο " προμηθευτής" του ΚΕΛΠΝΟ;; Η αδελφή της που υπηρετούσε;;; Ας μας απαντησειμή ας ερευνήσει το θεμα το ΠΘ για να είμαστε πλήρως ενημερωμένοι.

Απάντηση
Oντως 15/11/201708:15

έτσι είναι, τα κονόμαγαν χοντρά.

Απάντηση
Ηλίας14/11/201723:12

Η συμμορία αυτή τελειώνει το 2018

Απάντηση
Ζημενίδης14/11/201723:07

Ούτε με τη λάσπη που ρίχνετε στον ανεμιστήρα, ούτε με το μελάνι της σουπιάς για να θολώσετε τα νερά(όπως κάνετε συνεχώς) θα μπορέσετε να κρύψετε την παρανομία. Σε αυτού του είδους τις μεθοδεύσεις και προπαντός ο Άδωνις είστε μανούλες..... Ελάτε όμως που υπάρχουν και τα χαρτιά και οι μισθοδοσίες και τα λοιπά έγγραφα που αποτελούν τα αδιάσειστα στοιχεία της συντελεσθείσας παρανομίας.... Η δικαιοσύνη θα τα ξεκαθαρίσει όλα και οι ψεύτες θα τιμωρηθούν παραδειγματικά, όπου αυτοί κι αν βρίσκονται. Και τότε θα δούμε ποιες είναι οι λιράτες κότες...

Απάντηση
Montazieros 14/11/201721:39

Πόσο βούρκος!!!! Είναι αυτό που λένε κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα. Αν ήταν ηθοποιός θα έπαιζε όλους τους ρόλους του Ανέστη Βλάχου.

Απάντηση
Λευθέρης14/11/201721:51

Σωστά, ενώ ο Πολάκης..αγγελούδι εε ;; Προσπαθείς να απαξιώσεις κάποιον από την εμφάνισή του...Ποιός είσαι ο Μέγγελε ;;

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία