Επιστημονική ημερίδα για την πολλαπλή σκλήρυνση

Επιστημονική ημερίδα για την πολλαπλή σκλήρυνση

Η ημερίδα απευθύνεται σε ιατρούς και επαγγελματίες Υγείας  που σχετίζονται με την πολλαπλή σκλήρυνση, αλλά και σε ασθενείς

Επιστημονική ημερίδα για την πολλαπλή σκλήρυνση
«Πολλαπλή Σκλήρυνση: Πόσο σημαντική για την πάθηση είναι η σχέση Ιατρού-Ασθενή;». Σε αυτό το μείζον για τους ασθενείς ερώτημα θα απαντήσουν έγκριτοι επιστήμονες, στο πλαίσιο επιστημονικής ημερίδας που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΟΑμΣΚΠ), το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, στο ETAL Club στο Ελληνικό (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 120, σταθμός μετρό Αργυρούπολη).
 
Συγκεκριμένα, για το θέμα θα μιλήσουν οι Δρ. Δ.Δ. Μητσικώστας - Αναπληρωτής Καθηγητής Νευρολογίας ΕΚΠΑ, Δρ. Ιλια  Θεοτοκά, Κλινική Ψυχολόγος  Ψυχοθεραπεύτρια -Ψυχιατρική  Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο και η Δρ. Χρύσα Χρυσοβιτσάνου, - RN, PhD, MSc, MSN, Προϊσταμένη Ειδικών Ιατρείων Αιγινητείου Νοσοκομείου.
 
Η Ημερίδα απευθύνεται σε ιατρούς και επαγγελματίες Υγείας  που σχετίζονται με την Πολλαπλή Σκλήρυνση, αλλά και σε ασθενείς,  με στόχο όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να κατανοήσουν την ανάγκη υιοθέτησης μιας ανθρωποκεντρικής προσέγγισης στην θεραπεία, μέσω μιας ειλικρινούς σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
 
Κλείσιμο
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ 213 02 22 777.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης