Σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι, ένας περαστικός πολίτης που εντόπισε έναν άνθρωπο κρεμασμένο σε ένα δέντρο, στο πάρκο, λίγα μέτρα μακριά από την εκκλησία της Αγίας Φωτεινής Ιλισσού στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία πρόκειται για αλλοδαπό άντρα αγνώστων στοιχείων με την αστυνομία να ερευνά για όλα τα ενδεχόμενα όπως και αυτό της αυτοκτονίας.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.