Απίστευτο: Κουκουλοφόροι μπήκαν σε λάθος σπίτι και απείλησαν με λοστό γνωστή τραγουδίστρια!

Απίστευτο: Κουκουλοφόροι μπήκαν σε λάθος σπίτι και απείλησαν με λοστό γνωστή τραγουδίστρια!

Έψαχναν να βρουν τις 100.000 ευρώ που τους χρωστούσε κάποιος… Γιάννης υποβάλλοντας την άτυχη γυναίκα σε μια απίστευτα σκληρή δοκιμασία με κίνδυνο τη ζωή της

Απίστευτο: Κουκουλοφόροι μπήκαν σε λάθος σπίτι και απείλησαν με λοστό γνωστή τραγουδίστρια!
Είναι απ’ αυτές τις ιστορίες που μπορεί να ιντριγκάρουν μέχρι και το δαιμόνιο μυαλό του αστυνόμου Μπέκα. Μόνο που δεν πρόκειται για μέρος σεναρίου τηλεοπτικής σειράς αλλά για ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη σε γνωστή τραγουδίστρια η οποία τυγχάνει και συγγενής εξ αγχιστείας πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας επί Κώστα Καραμανλή.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής, στο σπίτι της που βρίσκεται σε περιοχή των βορείων προαστίων, γύρω στις 19:30.

Η σοπράνο βρισκόταν στο δωμάτιό της, ξαπλωμένη και χάζευε στην τηλεόραση. Ξαφνικά πετάγεται έντρομη εξαιτίας δυνατών θορύβων.

Κλείσιμο
«Νόμισα ότι γίνεται σεισμός»
λέει η ίδια περιγράφοντας στη σελίδα της στο facebook τις εφιαλτικές στιγμές που επακολούθησαν.
«Ανοίγει απότομα η μπαλκονόπορτα και το πρώτο πράγμα που προβάλει είναι ένας σιδερένιος λοστός. Μέχρι να καταλάβω τι γίνεται, μπουκάρουν μέσα τρεις κουκουλοφόροι που με απειλούν!».

Οι τρεις αγνώστου ταυτότητας άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, της επιτίθενται με άγριες διαθέσεις. Την απειλούν με τον λοστό ενώ σπάνε ό,τι αντικείμενο βρουν μπροστά τους.

Τη ρωτούν: «Πού είναι τα λεφτά και πού είναι ο Γιάννης», ενώ εκείνη με σπασμωδικές κινήσεις προσπαθεί να αμυνθεί.

«Ψάχνω κάτι μυτερό να του χώσω, τελικά πιάνω το τηλεχειριστήριο του κλιματιστικού και τους απειλώ και εγώ» γράφει η υψίφωνος. Τους ζητά επιτακτικά να φύγουν, όμως οι τρεις κουκουλοφόροι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να φύγουν αν δεν πάρουν αυτό που θέλουν. 

Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το κινητό της όμως οι ληστές της το τραβάνε από τα χέρια. Ιδού πώς περιγράφει η ίδια τα επόμενα εφιαλτικά λεπτά που ακολούθησαν:    

«Παλεύω και με τους τρεις, πάνε να μου το πάρουν το κρατώ γερά πάνω μου και αρχίζω να φωνάζω "βοήθεια" πολλές φορές όσο πιο δυνατά μπορούσα. Αυτός με το τσιγκέλι (εννοεί τον λοστό) μου λέει: "Θα σε σκοτώσω αν δεν σταματήσεις. Πού είναι τα λεφτά; πού είναι ο Γιάννης; μας χρωστάει πολλά λεφτά!. "100.000" λέει ο άλλος.  -"Σε λάθος σπίτι σας στείλανε" τους λέω "ο Γιάννης μένει δίπλα , φύγετε τώρα!". Πάω να πάρω το σταθερό με βλέπει ο άλλος μου ορμάει. Πάω να το σκάσω από την πόρτα με βουτάνε και με πετάνε μπρούμυτα στο κρεβάτι. Εκεί φοβήθηκα λίγο.. Λέω "αν θέλετε λεφτά να δω τι έχω να σας δώσω"»..



 
«Δίπλα έχει Γιάννη;»
 
Η συνέχεια αποδεικνύεται ακόμα πιο συναρπαστική εξαιτίας κυρίως της σθεναρής αντίστασης που προβάλει το θύμα που όχι μόνο δεν τα χάνει αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαφύγει. Κρύβει όμως και μια αναπάντεχη εξέλιξη που ενδεχομένως να την γλίτωσε από τα χειρότερα.
Όπως λέει η ίδια:

«Πάω να βγω δεν με αφήνουν. Αν συνεργαστείς δεν θα σου κάνω κακό μου λέει ο τσιγκελωτός. "Εντάξει" του λέω "Αλλά έχετε κάνει λάθος ο Γιάννης μένει δίπλα. Φύγετε τώρα γιατί δεν μπορώ άλλο θα πάθω την καρδιά μου!"

-"Πού είναι ο άντρας;" ρωτάει ο άλλος που είχε προφορά. 

-"Ο γιος μου λείπει" λέω "να τον πάρω τηλέφωνο"».

«Πάλι δεν με αφήνουν. Έχουν ανοίξει και τα 28 -τα μέτρησα μετά- συρτάρια και συρταράκια που έχω στο δωμάτιό μου. Αυτά με τα ξεχασμένα μπιγκουτί, με τις μάσκες ύπνου για τα αεροπλάνα, με τις ευχητήριες κάρτες, με τα χαρτιά περιτυλίγματος, με τις χάρτινες σακούλες  καταστημάτων, με τα πιεσόμετρα και τα περιλαίμια για το αυχενικό, τα φωτογραφικά άλμπουμ, τα ραπτικά, αυτά με τις χάντρες μου, αυτά με τις χορδές της κιθάρας μου, το διαπασών και το καποταστο και αυτά με τα ξεχασμένα δώρα. Τους διαβεβαίωσα άλλη μια φορά ότι "δεν υπάρχει  Γιάννης εδώ" και τότε λέει ο ένας "Τίποτα, δεν είναι εδώ, δίπλα έχει Γιάννη; πάμε να φύγουμε" και έτσι όπως εμφανίστηκαν από την μπαλκονόπορτα έτσι εξαφανίστηκαν. Αφήνοντάς με να τρέμω και να ευχαριστώ το σύμπαν με ευλάβεια και ευγνωμοσύνη που είμαι σώα και αβλαβής.. 

Μετά από τέσσερις αστυνομικούς, τρεις του ΔΙΑΣ, τον γιο μου με τέσσερις φίλους και τέσσερις σκύλους, την κολλητή μου με τον άντρα και την κόρη της, που ευτυχώς ήρθαν όλοι μέσα σε 5', μετά από κατάθεση στον αξιωματικό υπηρεσίας που αφού με άκουσε, μου ζήτησε να κάνω  σεμινάριο στους πολίτες της Κηφισιάς…».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης