Πέντε συλλήψεις για «φρουτάκια» στην Έδεσσα

Πέντε συλλήψεις για «φρουτάκια» στην Έδεσσα

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας κατάφεραν να... παρακάμψουν το σύστημα και να κάνουν έφοδο στο κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου

Πέντε συλλήψεις για «φρουτάκια» στην Έδεσσα
Σε παράνομο καζίνο είχαν μετατρέψει το Ίντερνετ καφέ που διατηρούν σε περιοχή της Πέλλας ένας 60χρονος και ένας 46χρονος, οι οποίοι μάλιστα είχαν εγκαταστήσει και σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης, ώστε να ελέγχουν ποιος πλησιάζει στην κεντρική είσοδο!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας κατάφεραν να παρακάμψουν το σύστημα και να κάνουν έφοδο στο κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, όπου έπιασαν στα πράσα τους δυο ιδιοκτήτες και τρεις θαμώνες ηλικίας 69, 55 και 34 χρόνων, οι οποίοι έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια τύπου «φρουτάκια» σε τρεις από τους 12 υπολογιστές που ήταν κρυμμένοι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Όλοι οι υπολογιστές και ο κεντρικός server με το ειδικό λογισμικό κατασχέθηκαν από το κατάστημα μαζί με 110 ευρώ που προέρχονταν από τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιχνιδιών και οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης