Καρπενήσι: Έκλεψαν δύο τόνους φρούτα που προορίζονταν για άπορους

Καρπενήσι: Έκλεψαν δύο τόνους φρούτα που προορίζονταν για άπορους

Χωρίς να υπολογίσουν ότι τα στερούσαν από οικογένειες που δεν έχουν τα προς το ζην, οι  άγνωστοι δράστες -που, προφανώς, έφτασαν στο χώρο με φορτηγό- άρπαξαν ενάμισι τόνο ξινόμηλα και 500 κιλά ροδάκινα και έγιναν καπνός

Καρπενήσι: Έκλεψαν δύο τόνους φρούτα που προορίζονταν για άπορους
Αδίστακτοι και απάνθρωποι ήταν οι δράστες της πρωτοφανούς κλοπής μεγάλης ποσότητας φρούτων που ήταν αποθηκευμένα στον προαύλιο χώρο της Ένωσης Δασικών και Αγροτικών Συνεταιρισμών Ευρυτανίας στο Καρπενήσι και προορίζονταν για άπορους δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας!

Χωρίς να υπολογίσουν ότι τα στερούσαν από οικογένειες που δεν έχουν τα προς το ζην, οι  άγνωστοι δράστες -που, προφανώς, έφτασαν στο χώρο με φορτηγό- άρπαξαν ενάμισι τόνο ξινόμηλα και 500 κιλά ροδάκινα και έγιναν καπνός! Ευτυχώς, το πρόγραμμα που εκτελείται μέσω των δήμων Καρπενησίου και Αγράφων, είχε ήδη διαθέσει στους δικαιούχους άλλους 16 τόνους μήλα και ροδάκινα.

*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έναν 40χρονο, την στιγμή που προσπαθούσε να κλέψει έναν φορτωτή ξυλείας από μια περιοχή στο Αγρίνιο. Το μηχάνημα έργων αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης