«Τα χειρότερα έρχονται» διαμηνύουν οι Anonymous Greece στις ελληνικές αρχές, μία ημέρα μετά την επίθεση που πραγματοποίησαν στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, αλλά και στον δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος.
Αφήνοντας ξεκάθαρα να φανεί ότι, πλέον, οι «παρεμβάσεις» τους θα λάβουν... καθημερινό χαρακτήρα, οι Anonymous έγραψαν σήμερα στην σελίδα τους στο Facebook: «Η ΤτΕ ήταν μια δοκιμή. Δεν ήταν ακριβώς επίθεση, ήταν προειδοποίηση! Τα χειρότερα έρχονται! #AnonymousGreece».
Λίγη ώρα αργότερα, επανήλθαν, «εκτοξεύοντας» νέες απειλές, αυτή τη φορά κατά του ΕΟΠΥΥ και της Τράπεζας Πειραιώς: ««ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!».
Κλείσιμο
Αργότερα, οι Anonymous ενημέρωσαν πως την Τρίτη, θα διαρρεύσουν αρχεία 10 GB από κυβερνητικούς server, υποσχόμενοι πολλές εκπλήξεις.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.