Kαλλιεργούσαν χασισόδεντρα σε δάσος του Άργους

Kαλλιεργούσαν χασισόδεντρα σε δάσος του Άργους

Συνελήφθησαν ένας 49χρονος και ένας 57χρονος, ενώ ένας 35χρονος συνεργός τους αναζητείται

Kαλλιεργούσαν χασισόδεντρα σε δάσος του Άργους
Μέσα σε μια δασική έκταση που ανήκει στον Δήμο Άργους- Μυκηνών είχαν δημιουργήσει έναν εκχερσωμένο χώρο στον οποίο καλλιεργούσαν μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία, τρεις Έλληνες κάτοικοι του Άργους δυο από τους οποίους συνελήφθησαν και ο τρίτος συνεργός τους αναζητείται.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος με την φυτεία εντοπίστηκε κατά την διάρκεια εξερεύνησης  στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών της Ασφαλείας, οι οποίοι ξερίζωσαν τα συνολικά 57 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως 2,30 μέτρων και κατέσχεσαν διάφορα αντικείμενα για την καλλιέργεια.

Από τα στοιχεία που βρήκαν, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των τριών δραστών και αμέσως συνελήφθησαν ένας 49χρονος και ένας 57χρονος, ενώ ένας 35χρονος αναζητήθηκε αλλά δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. 

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των καλλιεργητών και σε ένα όχημα της ιδιοκτησίας τους, βρέθηκαν άλλα τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,80 μέτρου, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 113 γραμμαρίων.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Κλείσιμο

*** Μια φυτεία από 12 χασισόδεντρα ύψους 0,60 εκατοστών ως δυο μέτρων καλλιεργούσε στο αγρόκτημά του, αλλά και στο σπίτι του, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας στην Κορινθία ένας 67χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης