Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. από απειλητικό ηλεκτρονικό μήνυμα στον Γαβρόγλου
Αστυνομικοί εκτιμούν ότι το περιστατικό δεν είναι σοβαρό - Ο συντάκτης του μηνύματος αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι θα οργανώσει επίθεση κατά του υπουργού αν καταργήσει την προσευχή και τον εθνικό ύμνο από τα σχολεία
Απειλητικό e-mail που στάλθηκε προ μερικών ημερών, συγκεκριμένα στις 13 Αυγούστου, στον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο ηλεκτρονικό μήνυμα στο προσωπικό mail - στο υπουργείο - του κ. Γαβρόγλου περιέχονται εθνικιστικές απειλές.
Ο συντάκτης του μηνύματος αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι θα οργανώσει επίθεση κατά του υπουργού αν καταργήσει την προσευχή και τον εθνικό ύμνο από τα σχολεία.
Αστυνομικοί εκτιμούν ότι το περιστατικό δεν είναι σοβαρό.
Η Κωτσόβολος υποστηρίζει τον διάπλου της Ομάδας Αιγαίου, φωτίζοντας ιστορίες που αποδεικνύουν πως η τεχνολογία αποκτά πραγματική αξία όταν φτάνει εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο.