Απίστευτο βίντεο: Οδηγεί ανάποδα επί χιλιόμετρα στην Κορίνθου - Πατρών!

Απίστευτο βίντεο: Οδηγεί ανάποδα επί χιλιόμετρα στην Κορίνθου - Πατρών!

Οι άλλοι οδηγοί δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τι συνέβαινε - Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο επέβαινε, εκτός από τον οδηγό και μία γυναίκα

Απίστευτο βίντεο: Οδηγεί ανάποδα επί χιλιόμετρα στην Κορίνθου - Πατρών!
Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε διερχόμενος οδηγός στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών: Ένα αυτοκίνητο πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα επί χιλιόμετρα! 

Ο άνθρωπος που κατέγραψε το συμβάν ήταν συνοδηγός σε όχημα με κατεύθυνση προς Πάτρα. Ξαφνικά είδε δίπλα του να κινείται ένα ακόμα αυτοκίνητο με την ίδια κατεύθυνση... Οι περισσότεροι οδηγοί που χρησιμοποιούν την εθνική Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών θα αντιληφθούν ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην μεγάλη ευθεία ακριβώς μετά τον Ισθμό Κορίνθου (εάν κινείσαι προς Πάτρα).

Ποιο ήταν το περίεργο; Ότι ο ίδιος ήταν στην αριστερή λωρίδα και το άλλο όχημα ακόμα πιο αριστερά του, δηλαδή στο αντίθετο ρεύμα! Μην μπορώντας να πιστέψει τι έβλεπε, σήκωσε το κινητό και άρχισε να τραβάει, ενώ ο άλλος οδηγός, που μάλιστα φαίνεται να έχει και συνοδηγό, συνεχίζει απτόητος την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα, ενώ διασταυρώνεται με αυτοκίνητα και φορτηγά που κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Κλείσιμο
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στο συγκεκριμένο περιστατικό, που συνέβη στις αρχές Αυγούστου, καθώς όπως είναι φανερό, ο «ξεχασμένος» οδηγός κινείται στην αριστερή λωρίδα του αντίθετου ρεύματος, εκεί δηλαδή που αναπτύσσονται οι μεγαλύτερες ταχύτητες.




Δείτε βίντεο: Απίστευτο βίντεο: Οδηγεί ανάποδα επί χιλιόμετρα στην Κορίνθου - Πατρών!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης