Μάχη με τις φλόγες έδωσαν τη νύχτα οι πυροσβέστες και οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς, ενώ οι προσπάθειες συνεχίζονται και σήμερα,
καθώς υπάρχουν τέσσερις ενεργές εστίες φωτιάς στο νησί. Το ευτυχές είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ότι η κατάσταση είναι καλύτερη από το μεσημέρι και είναι πιο ελεγχόμενα τα μέτωπα.
Οι πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη οι φωτιές είναι στον Καραβάδο, τα Δοριζάτα. τα Σβορωνάτα και το Ρέμα. Επιτόπου βρίσκονται 36 πυροσβέστες με 16 οχήματα.
Μεγάλη πυροσβεστική δύναμη βρίσκεται στις περιοχές όμως σύμμαχος της φωτιάς είναι οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, ενώ το σχέδιο της Πυροσβεστικής δυσκολεύει και το γεγονός πως αναγκαστικά οι δυνάμεις διασπόνται στα διαφορετικά μέτωπα.
Κλείσιμο
Από τις πυρκαγιές δεν είχαν ρεύμα τα χωριά Βλαχάτα και τα Μουσάτα, έως αργά την νύχτα.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.