Σε εξέλιξη πέντε πυρκαγιές σε όλη τη χώρα

Σε εξέλιξη πέντε πυρκαγιές σε όλη τη χώρα

Σε Σπέτσες, Καλύβια και Άγιο Παντελεήμονα Αττικής, Φραγκαβίλα Αμαλιάδας, Αδάμι Αργολίδας και Σουληνάρι Μεσσηνίας 

Σε εξέλιξη πέντε πυρκαγιές σε όλη τη χώρα
Δύσκολη νύχτα για τους πυροσβέστες, καθώς μαίνονται ανεξέλεγκτες πέντε φωτιές σε όλη τη χώρα.

Η μεγαλύτερη πυρκαγιά μαίνεται
στις Σπέτσες, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, σε δασική έκταση, μέσα στην οποία υπάρχουν διάσπαρτες πολλές εξοχικές κατοικίες. Επί τόπου βρίσκονται 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, και 13 άτομα πεζοπόρου τμήματος.

Κλείσιμο
Η φωτιά που ξεκίνησε χθες και έχει μέχρι στιγμής κάψει 10.000 στρέμματα στην περιοχή των Καλυβίων
και της Σαρωνίδας, δεν είναι ακόμα υπό έλεγχο, όπως δεν ελέγχεται και η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα, τρία χιλιόμετρα πιο πέρα, στον Άγιο Παντελεήμονα. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχουν μικρές εστίες φωτιές μέσα στα καμμένα, ενώ υπάρχουν και πολύ δυνατοί άνεμοι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για αναζωπυρώσεις. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην περιοχή Φραγκαβίλα στην Αμαλιάδα σε αγροτοδασική έκταση. Καίγονται ξερά χόρτα, με αποτέλεσμα να επεκτείνεται γρήγορα η πυρκαγιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Στην κατάσβεσή της, συμμετέχουν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα, υδροφόρα του δήμου, ενώ δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 20.30, σε δασική έκταση στην περιοχή Αδάμι, στην Αργολίδα. Στην περιοχή επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα, που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε σε περιοχή που είχε καεί και στο παρελθόν.

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση και στην περιοχή Σουληνάρι, στην Πύλο Μεσσηνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε δύσβατο σημείο και στην περιοχή επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης