Ουκρανός αναζητούσε θαμμένους θησαυρούς στην Χαλκιδική

Ουκρανός αναζητούσε θαμμένους θησαυρούς στην Χαλκιδική

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής στον οποίο οδηγήθηκε ο συλληφθείς, του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων

Ουκρανός αναζητούσε θαμμένους θησαυρούς στην Χαλκιδική
Ένας νεαρός από την Ουκρανία ζήλεψε τη δόξα του... Ιντιάνα Τζόουνς και θέλησε να μιμηθεί τις περιπέτειες του κινηματογραφικού «κυνηγού» θησαυρών, αναζητώντας μέσα στη νύχτα λίρες θαμμένες από την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου σε μια περιοχή της Χαλκιδικής!

Ο 21χρονος επίδοξος χρυσοθήρας είχε απορροφηθεί αναζητώντας κρυμμένους θησαυρούς με την χρήση ενός ανιχνευτή μετάλλων που είχε στην κατοχή του χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή κι έτσι δεν πήρε είδηση τους αστυνομικούς του τμήματος Κασσάνδρας, οι οποίοι τον είχαν εντοπίσει και παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις του!

Ο νεαρός αλλοδαπός ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκε και ένα πτυσσόμενο φτυάρι που θα χρησιμοποιούσε αν ο ανιχνευτής μετάλλων του έδινε σήμα ότι υπήρχε κάτι μεταλλικό θαμμένο στο έδαφος.

Κλείσιμο
Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής στον οποίο οδηγήθηκε ο Ουκρανός, του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης