Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα πραγματοποιούν οι συμβασιούχοι πυροσβέστες και πενταετούς υποχρέωσης, έπειτα από κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας 5ετούς υποχρέωσης και συμβασιούχων πυροσβεστών.
Όσα διεκδικούν:
Κλείσιμο
1.Ανανέωση της σύμβασης των 1320 εποχικών-συμβασιούχων με 12 μήνες εργασία εκ των οποίων θα καλύπτουν 6 μήνες καταστολή και 6 μήνες πρόληψη.
2.Ανανέωση του πίνακα των επιτυχόντων- επιλαχόντων του 2011 για την λίστα των εξ εποχικών.
3.Πλήρη εναρμόνιση των καθηκόντων των εναπομείναντων Π.Π.Υ. με αυτά του μόνιμου πυροσβεστικού προσωπικού.
4.Ανανέωση της θητείας των εναπομεινάντων Π.Π.Υ. έως κατοχύρωσης του συνταξιοδοτικού τους δικαιώματος.
5.Αμεση υλοποίηση του Ν. 3938/2011 για την μονιμοποίηση των ήδη αξιολογημένων 2097 ΠΠΥ τριετούς ανανέωσης.
6.Ένταξη του επαγγέλματος στην κατηγορία των επικίνδυνων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.
7.Καταβολή επιδόματος 300 ευρώ στους Π.Π.Υ, που τυχόν τεθούν λόγω τραυματισμού κατά την εκτέλεση υπηρεσίας ή ένεκα αυτής σε καθεστώς υπηρεσίας γραφείου, όπως ισχύει και στο μόνιμο προσωπικό.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.